BARTA AUTÓ 2000 Kft. Használt autó telep, Paks

1 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

csütörtökCs
8:00 – 16:30
péntekP
8:00 – 16:30
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 16:30
keddK
8:00 – 16:30
szerdaSze
8:00 – 16:30
Zárva.
Nyitásig  12 h 55 min.
12 h 55 min

Gazdasági információk

Cégnév
Barta Autó 2000 Kerskedelmi és Szolgáltató KFT.

Leírás

A Suzuki Barta Cégcsoport 1995 májusában nyitotta meg az első szalonját Fejér megyében, Sárbogárdon. Első évben közel 180 db új gépkocsit sikerült értékesíteni, ami 2004-re elérte a közel 700-as darabszámot. Az új autó értékesítése mellett a használtautó értékesítés is körülbelül ugyanennyi mennyiséget képvisel.
A használtautó értékesítés magában foglalja az új autóba beszámított gépjárművek értékesítését és a cégektől, illetve bankoktól vásároltakat is. Telephelyünkön bérautó ágazat is működik, ahol olyan nagy cégeket szolgálunk ki, mint Hertz, Avis, Europcar, National, Sixt, Budget stb.
Ezzel a tevékenységgel sárbogárdi szalonon kívül még a paksi és székesfehérvári cégünk is foglalkozik. Mobil: 20/9613-499


Cégleírás
A végzett munka, a megteremtett forintok következetes visszaforgatásával ma már a cégcsoport négy szalont működtet. Pakson 1996-ban, Szekszárdon 1998-ban nyitották meg kapuit a vásárlók előtt új márkakereskedéseink. Magyarország ma egy Budapest központú ország, így rendkívül jelentős eredménynek tekinthető, hogy 1997-ben sikerült a Római parton megnyitnunk újabb szalonunkat. Sikeres hét év után a vezetőség úgy döntött, hogy budapesti szalonunkat 2004 februárjától bérbe adja.
Jelenleg a szalon szomszédságában egy hitelügyintézéssel foglalkozó iroda működik, valamint banki visszavett gépjárművek tároló telephelyeként üzemel. 2003-ban a Suzuki Barta újabb márkakereskedői jogot kapott Székesfehérvárra a Magyar Suzuki Zrt.-től, amelynek köszönhetően 2004 októberében megnyitottuk legújabb, legnagyobb területtel és kiszolgáló-épülettel rendelkező szalonunkat. Ez a márkakereskedésünk elsősorban új Suzuki és használt gépkocsik értékesítésével foglakozik, azonban a terület ideális méretei és földrajzi adottságai miatt a banki visszavett gépjárművek egyik legfontosabb tároló telephelye.
Az autószalon és szerviz jellemzőit az abszolút ügyfél centrikus gondolkodás és kiszolgálás határozza meg. A magas színvonalú tárgyi feltételek mellett fiatal, dinamikus, ugyanakkor felkészült, több éves tapasztalattal bíró szakembergárda biztosítja ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását.
Kulcsszavak:
Autószerviz, Autószalon
Termékek
Használtautó, új autó
Szolgáltatások
suzuki szervizelés, autószervíz, karosszériajavítás, autó javítás, gépjármű értékesítés
Márkanevek
Celerio, Vitara, Swift, Swift Sport, Jimny, Kizashi, Suzuki
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
BARTA AUTÓ 2000 Kft. Használt autó telep a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Autó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mikor az első autóm vásárlásán gondolkodtam betértem a kereskedésükbe. sosem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű autót venni. Azonnal meg is engedték kipróbálni a tesztautót és már kötöttük is a szerződést. Nagyon rugalmasak,segítőkészek és minden hasznos információt közöltek velem amit hasznos betartani. Azóta is autó az autóm. Köszönöm Suzuki Batha

Írjon véleményt a(z) BARTA AUTÓ 2000 Kft. Használt autó telep részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook