Liberty Nyelviskola, Paks

Liberty Nyelviskola
Tolnai Út 2
7030 Paks
Tolna
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

A nyelvtudás kimondottan jó, avagy használható nyelvtudás, hatékony módszerrel rövid idő alatt. Siker az élet különböző területein:
levelezés külföldi partnerekkel, szakmai sikerek, külföldi kiküldetés, iskolai nyelvóra, nyelvvizsga, rokonlátogatás, kapcsolatteremtés, külföldi munka, kommunikáció, elismerés, tudás. Ez az igazi nyelvtudás!

A nyelvtudásnak egy életre kell szólnia, és nem csak addig, amíg egy sikeres nyelvvizsgát szerzünk vele!

Oktatásunk elsősorban nem nyelvvizsga-centrikus, bár a megszerzett tudással természetesen nagyon jó eredményeket érnek el tanulóink vizsgaeredményesség szempontjából. Az első alkalommal sikeresen vizsgázók aránya, az elmúlt 5 évet tekintve 80 % körül mozog.

Célunk az, hogy használható és tartós nyelvtudásra tegyenek szert tanulóink, és ezzel elérjék az idegen nyelvvel kapcsolatos célokat ? legyen az munkahelyi előrelépés, külföldi munkalehetőség, továbbtanulás, diploma megszerzése, vagy bármi más.


Cégleírás
A nyelvtudás kimondottan jó, avagy használható nyelvtudás, hatékony módszerrel rövid idő alatt. Siker az élet különböző területein: levelezés külföldi partnerekkel, szakmai sikerek, külföldi kiküldetés, iskolai nyelvóra, nyelvvizsga, rokonlátogatás, kapcsolatteremtés, külföldi munka, kommunikáció, elismerés, tudás. Ez az igazi nyelvtudás! Segítségünkkel a használható angol és német nyelvtudás csak karnyújtásnyira van Öntől! Legyen kezdő vagy haladó, elfoglalt vagy sok szabadidővel rendelkező, alap vagy középfokú, egy vagy kétnyelvű nyelvvizsgát megcélzó. A minőséget a jól felkészült tanáraink, a kifejezetten magyar anyanyelvűek számára készített tananyag, az oktatási módszer, a rendszeres minőség-ellenőrzés, a barátságos környezet, megfelelő létszámú csoportok és a több mint 100 ezer tanítási óra tapasztalat biztosítja Önnek is.
Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Nyelviskola, Angol, Nyelv, Nyelvóra, Orosz, Tanfolyam, Iskola, Német, Paks, Liberty, Cefr
Liberty Nyelviskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Liberty Nyelviskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Tolnai Út 26
  7030  Paks
 2. Tolnai Út 26.
  7030  Paks
 3. Újtemplom U. 24.
  7030  Paks
 4. Dózsa György Utca 3.
  7030  Paks
 5. Deák Ferenc Utca 3
  7030  Paks
 6. Vörösmarty Mihály Utca 115.
  6300  Kalocsa
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete